Værktøjstyveri i Thisted: Stjal for flere hundrede tusinde kroner

Ubudne gæster har det seneste døgn været på spil i seks forskellige håndværkerbiler i Thisted.

Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Seks forskellige håndværkerbiler har i løbet af de seneste par dage været udsat for tyveri i et villakvarter i det vestlige Thisted. Her er der blevet stjålet værktøj for flere hundred tusinde kroner.

Værktøj er let omsætteligt, så vi har før set eksempler på, at eksempelvis østeuropæere har stjålet værktøj med henblik på at sælge det videre.

Jørgen Jensen, Lokalpolitiet i Thisted

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er samme gerningsmand. Det er samme område, og det er samme fremgangsmåde, hvor der er boret et hul i skydedøren og så er man kommet ind på den måde, fortæller Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted. 

Politiet ved ikke endnu, hvor mange penge der præcis er stjålet for, men Jørgen Jensen oplyser, at bilerne hver især har indeholdt værktøj til en værdi op til 50.000 kroner.

Læs også Stjal værktøj for flere hundrede tusinde – erkendte på stedet, da politiet bankede på

- Det er ikke første gang, det sker. Det har vi set før rundt i hele politikredsen. Værktøj er let omsætteligt, så vi har før set eksempler på, at eksempelvis østeuropæere har stjålet værktøj med henblik på at sælge det videre, oplyser Jørgen Jensen.

Lokalpolitiet i Thisted efterspørger folk, der har set noget, som kan hjælpe politiet i den videre efterforskning.

- Vi har ikke meget at gå efter, da det endnu ikke er lykkedes at få fat på nogen vidner, oplyser Jørgen Jensen.

Man kan kontakte politiet på 1-1-4.