Thy Rock 2021 er aflyst: Billetter kan bruges næste år

Sidste weekend i juni skulle Dyrskuepladsen i Thisted have dannet rammen for dette års udgave af Thy Rock, men nu har festivalen valgt at aflyse.

Den nye genåbningsplan bød ikke på gode nyheder for store festivaler. Derfor aflyser arrangøren bag Thy Rock nu årets festival.

Hvert år deltager flere end 10.000 gæster i festivalen, der foregår over to dage i juni på Dyrskuepladsen i Thisted. Men det bliver ikke muligt i år. Fra 21. maj til 1. august må kun 2000 mennesker samles til udendørs arrangementer for et stående publikum.

- Ingen kan styre en pandemi, og selvom vi er ærgerlige over at måtte flytte, ser vi til gengæld frem til at afvikle et brag af en fest i 2022, når vi vender tilbage for fuld skrue, siger arrangør Hans Peter Jarl Madsen i en pressemeddelelse.

Festivalen skulle være afholdt 25.-26. juni 2021, men alle med billetter til årets arrangement kan nu se frem til at musik og kolde øl næste år.

- Vi håber, at vores billetkøbere vil bakke os op og beholde billetterne til næste år. Det vil være en kæmpe hjælp for Thy Rock i vores arbejde med lave et uforglemmelig event i 2022. Vi går nu i gang med at arbejde med musikprogrammet, og forventer at kunne offentliggøre vores hovednavn og måske lidt mere af programmet i midten af maj, siger Hans Peter Jarl Madsen i en pressemeddelelse

Thy Rock er tilbage 24.-25. juni i 2022.