Surfermester om dokumentar: Går op og ned

Tirsdag er der premiere på en surferdokumentar med verdensmester Casper Steinfath fra Klitmøller i hovedrollen. Den viser blandt andet, at surferlivet ikke bare er gode bølger og succes.

Tirsdag kl. 10 er der premiere på dokumentarfilmen, Standing on water, i Thisted. Den følger surfer Casper Steinfath fra Cold Hawaii, der har haft stor succes på vandet. Men det har ikke kun været sjovt.

- Filmen handler jo netop om, at det ikke bare er guld og grønne skove det liv her. Vi står ikke på podiet hele tiden. For hver sejr er der måske tre nederlag - så det handler om at finde gejsten, så man kan kæmpe igennem, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse.

Filmen følger både livet som surfer, men også de personlige op- og nedture. Så der er blevet samarbejdet tæt med instruktør Peter Alsted.

- Vi har siddet og redigeret noget af det sammen, og min familie har også været inde over, hvad vi kunne leve med at dele med andre, forklarer Casper Steinfath.

Filmen bliver vist i Kino 1-2-3 i Thisted. Se en trailer for den her.

I morgen er der premiere på en dokumentarfilm om den 21 årige Casper Steinfath. Filmen går helt tæt på den unge surfers liv i hjembyen Klitmøller og en karriere som en af verdens bedste surfere.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Livsstil.