Politiet har anholdt en mistænkt for røveri i Fakta

Mandag eftermiddag bad lokalpolitiet i Thisted borgerne om hjælp til at identificere en kvinde, der søndag formiddag truede personalet med en kniv i Fakta i Thisted.

Gerningskvinden under røveriet i Fakta i Thisted.
Gerningskvinden under røveriet i Fakta i Thisted.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST
Opdatering

Opdateret tirsdag den 26. maj kl. 06.09.

Politiet har anholdt en mistænkt i sagen, der vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag. Foto og overvågningsvideo af røveriet er derfor fjernet fra artiklen.

  Udbyttet af et røveri i Fakta i Thisted var meget ringe. Faktisk slap røveren afsted med mindre end hundrede kroner i mønter, da butikken har et system, hvor personalet ikke har adgang til pengene.

  Trods det ringe udbytte efterlyste politiet i går kvinden med foto og video, da politiet ønskede at få borgernes hjælp til at finde frem til hende. 

  Tirsdag morgen oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands politi, at man har anholdt en 54-årig kvinde fra nærområdet i sagen.

  - Kvinden åbner sin jakke og viser, at hun har en kniv og siger, hun skal have pengene i kassen. Når man viser en kniv, og ekspedienten føler sig truet, så er det et røverilignende forhold, sagde Karl Tange, der er efterforskningsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi, om sagen mandag. 

  Røveren muligvis fra misbrugmiljøet

  Allerede mandag havde politiet været ude og ransage ved en mistænkt, men stod stadig på bar bund i røverisagen.

  Derfor offentliggjorde de overvågningsbilleder fra røveriet. 

  - Vi roder stadig i misbrugsmiljøet i Thisted, men det kunne være, at der var andre, der kunne genkende hende, lød det i går fra Karl Tange.

  Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den 54-årige kvinde vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.