Piger truet på livet for at fjerne skilte

To piger fra Thisted er blevet truet på livet, siden de fjernede nogle af de skilte, der i weekenden blev sat op for at vise vej til Syrien og Irak.

I weekenden blev en række skilte, der viste vej til Syrien og Irak, sat op på landevejene i Thy.

Mange sind har siden været i kog, men da Signe Rønn og Stine Holm sammen tog nogle af skiltene ned, var der nogen, der kogte over. Det skriver Limfjordupdate.dk.

- Vi har modtaget trusler om, at de ville likvidere os - altså, simpelthen slå os ihjel, fordi vi har pillet nogle skilte ned. Vi har fået private sms'er på vores telefon om, at de ved, hvor vi bor, og at vi skal passe på, fordi de ved, hvor vi bor, forklarer Signe Rønn til hjemmesiden.

Skiltene blev sat op af Danskernes Parti natten til fredag for at understrege partiets ønske om, at ikke-vestlige indvandrere skal sendes tilbage til deres hjemland. Det fremgår af en opdatering på partiets hjemmeside.

Politiet undersøger sagen

Hvem, der har sendt truslerne til de to Thisted-piger, er der ingen, der ved. Det bliver nu en sag for politiet.

- En ting er, at man ikke kan snakke ordentligt til hinanden. En anden ting er at true. Det er blevet meldt til politiet, og de tager det meget alvorligt, lyder det fra Signe Rønn til Limfjordupdate.dk. 

Hvordan påvirker det her dig?

- Jeg synes ikke, det har påvirket mig. Jeg står ved det, jeg har gjort, og jeg ville gøre det en anden gang. Men jeg synes ikke, det er i orden, at man sender trusler, og derfor er politiet indblandet i det, slutter hun.

TV MIDTVEST taler i dag også med Signe Rønn. Se med i vores nyheder kl. 19:30 og 22:25.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.