Løbsk tømmerflåde: Mand krydsede Limfjorden ufrivilligt

En mand tog fredag ud på en tømmerflåde i Limfjorden, men der var han også fanget i længere tid. Og da han ramte land, var han ikke, hvor han begyndte.

Fredag eftermiddag valgte en mand at sætte sin tømmerflåde i Limfjorden fra Sennels. Det var meningen, at han skulle ud på vandet, men altså også på land igen i Sennels. Men sådan skulle det ikke gå. 

Klokken 18.57 får Nordjyllands Beredskab en anmeldelse om, at der er en mand, der ikke kan komme i land ud for Sennels. Fra land kunne man se en enkelt mand på en tømmerflåde. 

Inden anmeldelsen havde en person prøvet at få tømmerflåden i land. Dette var dog ikke lykkedes. I stedet havde højvandet trukket ham østpå. 

- Det gode ved at drive østpå fra Sennels er, at man på et tidspunkt rammer Mors, siger Anders Olesen, som er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi. 

Og heldigvis ramte han også Mors. Manden er kommet i sikkerhed på Mors. Han havde våddragt på, så han var beredt. 

Tømmerflåden flyder dog stadig rundt i Limfjorden imellem Thy og Mors. 

Og vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi understregede, at der kun var én mand på tømmerflåden. 

- Når man tænker på en tømmerflåde, så skal man huske ikke også at tænke på Dirch Passer, for der var kun én mand på tømmerflåden, siger Anders Olesen i reference til den gamle sketch imellem Dirch Passer og Kjeld Petersen. 


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.