Kvinde knivdræbt i Thisted

45-årig kvinde dræbt på parkeringsplads i Thisted af flere knivstik i halsen.

Klokken 12.38 blev en kvinde stukket ned med en kniv på parkeringspladsen ved Fakta i Thisted på adressen Kastet 39. Parkeringspladsen ligger lige ved siden af sygehuset.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til TV/MIDT-VEST, at kvinden har fået adskillige knivstik i halsen at politiet 13.30 fik at vide, at kvinden var død efterknivstikkene .

Store politistyrker leder lige nu efter gerningsmanden til drabet. Hør her, hvad politikommissær Ralf Hove Larsen lørdag eftermiddag fortæller TV/MIDT-VEST:

Drabsmanden er 58 år, 180 cm, mørkhåret og ubarberet. På gerningstidspunktet var han iført joggingtøj i neutrale farver. Efter overfaldet flygtede han i en varebil. Det fortæller et vidne, der overværede knivstikkeriet.

TV/MIDT-VEST følger politiets arbejde og opdaterer løbende her på siden.

OPDATERING kl. 19.01: Politiet leder efter den 58-årige Fikret Mujkanovic, som de mistænker for drabet. Han ejer den bil, som er set forlade gerningsstedet og som nu er efterlyst. Fikret Mujkanovic er af bosnisk oprindelse og er efter politiets oplysninger psykisk ustabil. Naboer i den mistænktes nabolag er blevet advaret og bedt om at holde sig inden døre.

OPDATERING kl. 17.00: Gerningsmanden er stadig på fri fod. Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser nu en sort VW Golf varevogn i forbindelse med drabet. Bilen har gule nummerplader med registreringsnummer RL 90 999.

OPDATERING kl. 16.02: Politiet kender registreringsnummeret på den varevogn, som vidner så den formodede drabsmand køre væk i.- Vi er ude på nogle adresser i øjeblikket, oplyser vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi. De ønsker kl. 16 lørdag eftermiddag ikke at oplyse yderligere.

Har man oplysninger kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.


Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien 112.