Forsøgte hovedspring fra toppen af Vildsundbroen

En ung mand forsøgte sig fredag som tårnspringer fra toppen af Vildsundbroen. Springet kunne være endt fatalt.

Fredag midt på eftermiddagen var der mange gæster på stranden ved siden af Vildsundbroen.Pludselig kunne de se en 26-årig mand, der resolut klatrede op ad Vildsundbroens store markante buer.

Forfærdede badegæsterHan endte på toppen, hvor han et stykke tid stod og overvejede sit spring i Limfjorden.De mange gæster på stranden så forfærdede på, mens manden stod på toppen af broen.

Slået bevidstløs

Heldigvis klatrede han længere ned ad buen og foretog et spring på dybere vand, hvor han landede på ryggen.Herved blev han slået bevidstløs, men både på fjorden kom ham hurtigt til undsætning og fik ham bjerget i land.

Kunne være endt helt galt

Falck var hurtigt på stedet og fik bragt ham til Thisted Sygehus.Den kåde udspringer slap fra springet med vand i lungerne og en hjernerystelse.Havde den 26-årige fra Thisted fulgt sin første indskydelse om at springe på hovedet fra toppen af broen, havde han formentlig brækket halsen på grund af lav vanddybde.

- Han har gjort det i kådhed. Vi fraråder på det kraftigste, at man springer fra broen, siger vicepolitikommisær, Andreas Søgaard, Thisted Politi.