Brand i Hurup: Politi til stede med maskinpistoler

En større politiaktion er lige nu i gang ved en ejendom i den sydlige del af Thy. Ifølge en nabo til ejendommen er hele området blevet ryddet for mennesker.

Politiet er massivt til stede med maskinpistoler.
Politiet er massivt til stede med maskinpistoler.
Foto: Øxenholt Foto

Politiet er lige nu massivt til stede ved en brand i en ejendom i Hurup. På billeder som TV MIDTVEST har fået tilsendt, kan man se, at ordensmagten har medbragt maskinpistoler, men hvad det skyldes, ved vi ikke endnu.

Midt- og Vestjyllands Politi er sparsomme med oplysningerne, men har netop bekræftet aktionen i Thy på Twitter.

TV MIDTVEST har været i kontakt med Kasper Møller Justesen, som sammen med sin kone bor lige ved siden af det hus, der brænder. Ifølge ham er hele området omkring det brændende hus blevet ryddet for indbyggere.

- Vi er blevet sendt ud af vores hus, og ved endnu ikke hvornår vi kan komme tilbage. Der er umiddelbart ikke fare for, at der går ild i vores hus, men det er da en lidt usædvanlig dag i Hurup, fortæller Kasper Møller Justesen.

0:33
Politi, beredskab og ambulance er stadig til stede på Ashøjgade i Hurup. Politiet har blandt andet sendt en drone i luften.

Ifølge vores reporter på stedet har politi og brandfolk været meget påpasselige med at trænge ind i bygningen. Det skyldes ifølge vores oplysninger, at en mand har befundet sig inde i huset, hvorfra han har fremsendt trusler mod politi og brandfolk, hvis de skulle nærme sig.

Beredskabet har derfor sendt flere tåregasampuller afsted, og det har fået manden ud af huset. Han er nu blevet ført væk af politiet.

1:28
Her kan man se, hvordan brandfolk nærmer sig en afslutning i kampen mod røg og flammer.