Ny direktør skal få styr på Gødstrup

45-årige Poul Michaelsen skal føre Hospitalsenheden Vest frem mod det nye supersygehus i Gødstrup. FOTO: Region Midtjylland

Det bliver en lokalkendt der overtager styringen af Hospitalsenheden Vest. For selvom 45-årige Poul Michaelsen kommer fra en stilling som direktør ved Sydvestjysk Sygehus, så har han i en årerække været plan- og strategichef i Hospitalsenheden Vest.

- Med sin brede praktiske erfaring på tværs af organisatoriske niveauer får vi en direktør, der har et opmærksomt blik for at skabe udvikling via partnerskaber med andre hospitaler, kommuner, praksissektor, uddannelser, universitet og erhvervsliv. Alt sammen noget helt essentielt i fremtidens sundhedsvæsen, siger Ole Thomsen, koncerndirektør i Region Midtjylland.

Skal få styr på Gødstrup

Det er en stor mundfuld der venter Poul Michaelsen. Planlægningen og udførelsen af det nye supersygehus i Gødstrup er den helt centrale opgave for den nye sygehusdirektør. Gødstrup er allerede flere år inden det står færdigt ramt af historier om massive forsinkelser og besparelser. Alligevel er Poul Michaelsen optimist.

- Det er en stor udfordring. Vi skal have forklaret, at det jo ikke er besparelser og reduktioner, det er omprioriteringer indenfor den ramme, som har været fast hele tiden. Og så er det utroligt vigtigt, at vi holder fast i visionen om sygehuset. Det skal være patientens hospital, og vi skal have et højt niveau i nogle fantastiske rammer, siger Poul Michaelsen.

Poul Michaelsen afløser Henning Vestergaard, der er gået på pension.


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sundhed.