Gang i forretningen: BusinessPark Struer boomer

Der er gang i erhvervslivet i Struer kommune, hvor BusinessPark Struer ikke har flere lukkede kontorer til iværksættere.

Det går stærkt i BusinessPark Struer, der har svært ved at følge med efterspørgslen. De seneste tre måneder er otte nye virksomheder nemlig rykket ind, og det betyder, at der ikke er flere lukkede kontorer at leje ud. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Der er stadig ledige pladser i det åbne kontormiljø, men de har indhentet tilbud fra håndværkere i håb om at etablere flere lukkede kontorer.

- Der er gang i start up-miljøet og iværksættermiljøet generelt, er min fornemmelse. Der er gang i tingene i Struer igen, og der er en stor optimisme i erhvervslivet generelt. Derudover synliggør vi huset (BusinessPark Struer, red.) mere, og vi åbner os mere op for at vise, hvad det er, vi kan, siger direktør Søren Johansen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Struer går frem

Hos BusinessPark Struer kan de foruden udleje af kontorplads også hjælpe med coaching, vejledning, rådgivning og et godt netværk i de andre lejere.

Helt generelt virker det også til, at der er ved at være godt gang i hjulene i Struer kommune. I en nylig analyse fra Dansk Byggeri er Struer kommune Midt- og Vestjyllands højdespringer hvad angår erhvervsvenlighed.

Her er de gået fra en 53. plads i 2017 til en 24. plads i 2018. Der er dog stadig et godt stykke vej op til Holstebro, som ligger på andenpladsen. 

Et nyt udviklingscenter skal tiltrække innovative virksomheder og forskere, der kan se en fremtid i at udvikle produkter inden for lyd.

Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Erhverv.