Fodboldmagi på Thyholm

Syv drenge leger og jonglerer sig på magisk vis gennem efterårsferien på Thyholm, hvor de træner i diciplinen Freestyle football.

De lægger bolden på nakken, laver tricks liggende på jorden og jonglerer på de mest vanvittige måder med fodbolden.

Det er svært at se at de syve drenge som her i efterårsferien træner i Freestyle football på Thyholm, alle er begyndere i en diciplin, der endnu ikke er særlig kendt i Danmark.

Den lokale freestyler, Christophher Aarlit Bach, der til daglig bor og træner på Thyholm har inviteret seks kammerater fra hele Danmark til sin hjemegn. Sammen bruger de to-tre timer om dagen på de forskellige tricks med fodbolden.

- Vi er normalt konkurrenter i sporten. Men her er vi sammen som kammerater, og vi lærer bare utrolig meget af hinanden, fortæller den boldglade Thyholmer dreng.

Fire gange om året deltager han i Danmarksmesterskaberne, som finder sted forskellige steder i landet.Og netop i dag havde drengene besøg af en dansk mester, nemlig Anders Borg fra Viborg.

Her præsenterede en række avancerede fodbold-tricks, som de syv drenge fik lov til at øve sig på, og på den måde fik en ekstra god omgang træning her i efterårs-ferien.

Se indslag om de vanvittige fodboldtricks her:


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.