To etaper af Post Danmark Rundt i landsdelen

DCU offentliggør løbsruten til Danmarks største cykelløb Post Danmark Rundt. Løbet starter i Struer.

Tirsdag offentliggjorde Danmarks Cykel Union ruten til den 25. udgave af Post Danmark Rundt. Cykelløbet begynder med en etape fra Struer til Holstebro.

Post Danmark Rundt 2015 køres 4.- 8. august. 16 hold, heraf fem Tour de France teams, skal kæmpe sig gennem landet.

Årets Post Danmark Rundt starter 4. august i Struer. 1. etape byder blandt andet på 60 km helt åben kørsel ned langs Vesterhavet, inden turen går tilbage til det teknisk svære opløb i Holstebro.

Ringkøbing får årets 2. start

2. etape, den længste i løbet i nyere tid, skal køres fra Ringkøbing til Aarhus med masser af udfordringer i klassisk Post Danmark Rundt-terræn, heriblandt Yding Skovhøj, Pinds Mølle, Stilling Sø og Moesgaard-bakken.

Vi har fået skruet en rigtig spændende rute sammen til den 25. udgave af Post Danmark Rundt. 1. etape kan byde på ekstrem sidevind, der kan få afgørende betydning, 2. etape er lang og faktisk med lige så mange højdemeter som den virkelige spektakulære kongeetape med start og mål i Vejle, der bliver årets højdepunkt og en kæmpe begivenhed, siger løbsdirektør Jesper Worre.

5 Tour De France mandskaber i feltet

Der er foreløbig indgået aftaler med fem af årets Tour de France teams om deltagelse i løbet. De fem er Tinkoff-Saxo, Lotto-Soudal, MTN -Qhubeka, Bora-Argon og Team Europcar. Desuden forhandles med både Etixx-Omega Pharma og Team Sky. På startlisten er også Danmarks største team, Cult Energy Cycling team og stærkeprofessionelle continental teams som Team Roompot, Topsport Vlaanderen-Baloise,Bardiani CSF og Team Novo Nordisk.

Sidste år vandt den forsvarende danmarksmester, Michael Valgren, løbet. Valgren er fra Østerild i Thy.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Samfund.