SNIGPREMIERE: Så meget flyder stofferne på Snapchat

Vi møder både dealerne og mændene bag en af narkogrupperne på Snapchat - se snigpremieren på TV MIDTVEST-programmet "Snavs på snappen" her.

9:00

Tusindvis af midt- og vestjyske børn og unge bruger Snapchat hver eneste dag. Men Snapchat er ikke kun hundenæser, sjove filtre og hyggechat med veninderne – det afslører TV MIDTVEST i en ny dokumentar, der bliver sendt søndag aften - men som du her i artiklen får en eksklusiv snigpremiere på.

- I dag er Snapchat sex, kokain og champagne, fortæller Lasse Hingebjerg. Han er fra Holstebro og bruger selv det sociale medie dagligt.

Han bliver bakket op af Peter Toft Jepsen fra Bøvling.

- Sådan en aften i byen, der er det nemmere at tage sin mobil frem og skaffe et gram kokain eller amfetamin, end det er at skaffe en øl, hvis du ikke lige står ved siden af baren, siger han.

Politiet: Vi ser en øget brug

Kriminelle har fået et nyt, anonymt og hurtigt udstillingsvindue på Snapchat – og det hjælper dem med at nå ud til rigtig mange. Sådan lyder det fra Michael Kjeldgaard, der er leder af politiets centrale efterforskning.

- Vi ser en øget brug af de sociale medier til at udstille de kriminelle varer, der er til salg, siger han.

- Før foregik det i en skummel baggård eller i en lejlighed. I dag sker det mere åbenlyst, og der er nemmere adgang. Det er jo det, de kriminelle udnytter dygtigt her. 

Se hele programmet "Snavs på snappen" her i artiklen - hvor vi både møder dealerne og mændene bag en af de mange narkogrupper.  

9:00
Vi møder både dealerne og mændene bag en af narkogrupperne på Snapchat - se snigpremieren på TV MIDTVEST-programmet "Snavs på snappen" her.