Tyve rippede BMW for elektronik for 200.000 kroner

Tyvene stak af med stort set alt elektronisk udstyr, da der var indbrud i en luksusbil i Roslev. Politiets døgnrapport beretter om flere lignende sager.

En beboer på Blommevænget i Roslev har været ude for et usædvanligt frækt tyveri.

Natten til mandag var der indbrud i hans BMW 530 Xdrive, der stod parkeret i garagen. 

Tyvene knuste ruden i venstre fordør og fjernede herefter stort set alt af værdi. 

De stak af med luksusbilens rat, airbag, navigation, computer, gearkonsol og instrumentpanel - alt i alt interiør for omkring 200.000 kroner.

Selv om der er tale om et tyveri i den mere usædvanlige kategori, er det langt fra første gang, politiet i Midt- og Vestjylland har fået sådan en anmeldelse. 

- Vi har med ujævne mellemrum sager, hvor luksusbiler får stjålet elektronisk interiør, så et eller andet sted må der være et marked for den slags, konstaterer Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Også indbrud i Holstebro og Nykøbing

Hvem gerningsmændene er, står indtil videre hen i det uvisse, men én ting står i hvert fald fast.

- Det her er ikke noget, man lige gør på to minutter, så tyvene må have haft god tid og vidst, hvad de gik efter, siger Niels Bach.

Og noget kunne tyde på, at kriminelle elementer har et særdeles godt øje til BMW´er i det midt- og vestjyske. Et kig i døgnrapporten afslører blandt andet, at der natten til søndag var indbrud i to BMW´er omkring Holstebro.

Airbags og instrumentbræt blev stjålet fra en bil på Malurten i Mejdal, og på Nattergalen i Mejrup blev der stjålet et rat.

Samtidig kan Limfjordupdate berette om to lignende indbrud i Nykøbing. Det ene sted blev to mænd set løbe fra stedet.