Niende danmarksmesterskab til Familien Madsen

Gennem tre generationer har Familien Madsen været med i den absolutte top indenfor sprintdisciplinerne i atletik. I dag søndag sikrede familiens tredje generation endnu et danmarksmesterskab til samlingen.

Morten Dahlgaard Madsen er 15 år og har kun dyrket atletik i seks måneder. Alligevel er han et lysende talent på atletik-himlen.

I dag søndag deltog den 15-årige ved de indendørs danmarksmesterskaber for ungdom i Skive. Her var han favorit til at vinde guld i 60 meter løb.

På sidelinjen kunne hans farfar Erik Madsen følge med. Han står selv for seks af familiens danmarksmesterskaber.

Suveræn vinder

Morten Dahlgaard Madsen kom let videre fra det indledende løb, hvor han vandt i overlegen stil, og slog ungdomsrekorden, som han selv var indehaver af.

I finalen var Morten Dahlgaard Madsen lige så overlegen. Her lykkedes det ham igen at slå den rekord han lige havde slået, så rekorden nu hedder 7,04 sekunder.

Og for at gøre en god dag endnu bedre, så var det Morten Dahlgaard Madsens farfar Erik Madsen, der kunne overrække guldmedajen til barnebarnet.

 

Se her finalen, hvor Morten Dahlgaard Madsen slog sin egen rekord:

 Se her et længere indslag om de tre generationer i Familien Madsen og Morten Dahlgaard Madsens kamp for guld:

Farfar, far og søn er tre generationer med ondt i nakken. Otte guldmedaljer har de tilsammen vundet i atletik. I dag skulle den niende hentes i Skive.

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.