KCL i Skive måske reddet

Kulturcenter Limfjorden er måske reddet efter et byrådsmøde tirsdag aften - hvis kulturcentret kan acceptere en række betingelser.

Kulturcenter Limfjorden får tilbudt en økonomisk håndsrækning fra Skrive Kommune, hvis kulturcentret og Spar Vest Fonden kan acceptere en række nye betingelser stillet af et flertal fra byrådet.

- For ikke at risikere, at vi kommer til at sidde i samme situation om få år, har det været meget magtpåliggende for byrådet, at bundlinjen er af en vis størrelse, og derfor har vi stillet en række betingelser , siger borgmester Flemming Eskildsen til TV/MIDT-VEST.

De nye betingselser bliver ikke godt modtaget af Kulturcenter Limfjordens advokat. Han mener, at byrådet har ignoreret den hensigtserklæring, som byrådet egentlig skulle have taget stilling til.

- Resultatet af vores møde med borgmesteren mandag var, at byrådet skulle tage stilling til, om de kunne acceptere den hensigtserklæring, der var lagt frem. For mig at se er den afvist af byrådet, der i stedet stiller nye betingelser, siger Anders Schmidt til Skive Folkeblad.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.