36-årig Nordkap-vandrer hasteindlagt

36-årig vandrer fra landsdelen måtte hasteindlægges i Nordnorge. Han er nu på vej hjem.

Den 36-årige Jeppe Noppenau fra Fly sydvest for Skive har vandret til fordel for Kræftens Bekæmpelse på Nordkap. I den forbindelse er han blevet hasteindlagt i Alta og sidenhen fløjet videre til Tromsø, hvor han har været i isolation.

Jeppe Noppenau er uhelbredelig syg af kræft, men havde en god begyndelse på sin vandrende indsamling. Men på den fjerde dag blev han så dårlig, at han måtte indlægges. Heldigvis er han i bedring.

- Jeg føler, jeg har det bedre nu, og håber at komme hjem én af de nærmeste dage, siger han til TV MIDTVEST.

Tirsdag eftermiddag er han blevet udskrevet og på vej hjem til Fly.

Fik indsamlet 10.000 kroner
Inden Jeppe Noppenau blev indlagt, nåede han at vandre 33 kilometer på tre dage. Hans gamle kolleger fra Falck i Skive har doneret 10 kroner pr. kilometer, han nåede. Det betyder, at han har indsamlet omkring 10.000 kroner. De penge går videre til Helge Rude Kristensens indsamling.

Vandrer 3.700 kilometer på 80 dage
Jeppe Noppenau har vandret sammen med Helge Rude Kristensen fra Familie på Farten. Han har planer om at vandre 3.700 kilometer på 80 dage, inden han i midten af august forventer at være hjemme i Give. Han samler også ind til Kræftens Bekæmpelse og har med Jeppe Noppenaus bidrag nu rundet 70.000 kroner.

Mandag aften nåede han Alta og mangler nu 3.450 kilometer, før han er hjemme.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sundhed.