35-årig mand i livsfare - stukket i halsen flere gange med en kniv

En mand er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg efter at have stukket en anden mand i halsen flere gange med en kniv.

Politiet har anholdt den mistænkte tidligt onsdag morgen, men han har endnu ikke udtalt sig.
Politiet har anholdt den mistænkte tidligt onsdag morgen, men han har endnu ikke udtalt sig.
Foto: Mia Ostenfeld, TV MIDTVEST

Natten til onsdag udviklede en sammenkomst mellem tre mænd fra Glyngøre sig voldsomt, da en 39-årig mand bragte en 35-årig mands liv i fare efter et knivstikkeri.

Det fortæller vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi Christian Toftemark.

Klokken 01.08 fik politiet en anmeldelse om et knivstikkeri i Glyngøre fra en 29-årig mand, der havde siddet i selskab med de to andre mænd i det, politiet betegner som ’drikkelag’.

- På et tidspunkt går det så galt, at de kommer op og skændes, og en af dem trækker en kniv og stikker den anden to-tre gange i halsen, siger Christian Toftemark.

Opdatering

Opdatering

  • Den 35-årige mand er ikke længere i livsfare, fortæller politiet.

Skal i grundlovsforhør onsdag

Da Midt- og Vestjyllands Politi ankom til stedet 01.22, var den mistænkte stukket af, og politiet fik fløjet den 35-årige tilskadekomne til Skejby Sygehus.

- Han er blevet opereret og er stadig i livsfare, men er stabil. De forventer, at han overlever, siger vicepolitiinspektøren.

Tidligt onsdag morgen klokken 06.08 blev den 39-årige anholdt på sin adresse sigtet for drabsforsøg. Han blev kørt til Retsmedicinsk Institut for at blive undersøgt for spor og skader, forklarer Christian Toftemark.

Indtil videre har den 39-årige ikke udtalt sig i sagen. Ved et grundlovsforhør onsdag eftermiddag blev han varetægtsfængslet i fire uger på psykiatrisk afdeling.

Knivstikkeri i Glyngøre
Foto: Mia Ostenfeld, TV MIDTVEST