Silkeborg-træner: FCK har fået styr på tingene

Peter Sørensen anerkender FC Københavns forbedrede niveau, efter at Silkeborg lørdag tabte med 0-4 i Parken.

Silkeborg fik lov til at føle FC Københavns genfundne niveau, da Peter Sørensens mandskab lørdag tabte med 0-4 i Telia Parken.
    
Cheftræneren bøjede sig efter kampen i støvet og erkendte, at holdet trods flere gode muligheder havde svært ved at gøre noget ved et formstærkt FCK-hold.
    
- Vi spillede mod et godt hold, der har fået styr på tingene og er begyndt at score fire mål, hver gang de spiller mere eller mindre, siger Sørensen.
    
Silkeborg ramte træværket to gange i kampens første syv minutter, og en scoring der kunne ifølge Sørensen have ændret på kampens forløb.
    
- Vi havde også marginalerne imod os. Det havde været en helt anden kamp, hvis vi havde scoret på et af de to stolpeskud, som vi havde i starten af kampen. Men vi tabte til en bedre modstander, og det bøjer vi os for.
    
Silkeborg-træneren mener, at FC København efter en svær sæsonstart nu er tæt på at have genfundet sidste sæsons niveau, hvor holdet suverænt vandt Alka Superligaen.
    
- FCK har fundet tilbage til det basale. De har nogle dygtige spillere og en dygtig træner. De har været lidt nede og brugt et par måneders tid på at få genoprettet deres hold efter at have fået nye spillere implementeret.
    
- Det er de dygtige til, og det er vi ikke det eneste hold, der kommer til at sande, siger han.
    
Den vurdering er Silkeborg-målmanden Thomas Nørgaard enig i.
    
- De er det bedste hold, vi har mødt indtil videre i denne sæson. Det er svært at sige, hvordan sæsonen udvikler sig, men FCK er da et godt bud på et mesterhold, siger Silkeborg-keeperen.
    
FC København står efter 10 runder noteret for 18 point, mens Silkeborg har hentet 10 point.
    
/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.