Silkeborg tabte til Hobro

Silkeborg IF tabte på hjemmebane den direkte oprykkerduel til Hobro

Hobro ligner mere og mere en superligadeltager igen i næste sæson, mens Silkeborg på sidstepladsen allerede står med det ene ben i 1. division. Søndagens opgør endte 0-1 til gæsterne.

Hobro kunne umuligt have forestillet sig en bedre start på opgøret. Allerede efter 38 sekunder lå bolden i nettet. Bolden faldt ned foran Mikkel Thygesen et par meter uden for straffesparksfeltet, og den tidligere FCM-spiller kanonerede bolden op i målhjørnet til 1-0.

Scoringen kom til at tegne kampen. Silkeborg var dominerende i jagten på en udligning, mens Hobro i endnu højere grad, end det formentlig var planlagt, koncentrerede sig om at forsvare og holde god organisation. Det gjorde Hobro godt, og trods stort spilovertag var Silkeborg aldrig helt tæt på at ændre stillingen inden pausen.

Spiltendensen var nøjagtigt den samme i anden halvleg, hvor Silkeborg i flere situationer blev mere nærgående. Midt i halvlegen burde Emil Scheel have udlignet på et hovedstød efter Frank Hansens gode indlæg. Tættere kom Silkeborg ikke på 1-1, og Hobro kunne lige så godt have scoret til 2-0 til sidst.

Dermed kom Silkeborg ned på jorden igen efter sidste weekends sejr, som var holdets første i sæsonen. Silkeborg har lige nu 15 point op til redning.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.