Nye billeder: Kan du genkende jakketyvene?

Med nye billeder beder politiet endnu en gang borgerne om hjælp til at identificere tre formodede gerningsmænd til et jakketyveri i november.

Nye billeder af formodede gerningsmænd skal hjælpe politiet på sporet af jakketyvene. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet har tidligere offentliggjort en overvågningsvideo fra tyveriet af 25 jakker fra en dametøjsforretning i Silkeborg, og nu sender Midt- og Vestjyllands Politi nye billeder ud af de formodede gerningsmænd.

- Vi oplever, at det her er nogle lidt bedre end sidst, og derfor genudsender vi det. Der er helt sikkert nogen, der vil være helt sikre, før de vil sige noget om gerningsmændene, siger Bent Riber Nielsen, politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Tyveriet af jakkerne til en værdi af omkring en kvart million kroner skete den 19. november klokken 12.40 fra dametøjsforretningen Laura Thomsen Luxury.

Signalement af gerningsmændene

A: mand, ca. 175 cm høj, mørk hud, slank af bygning, iført mørkt tøj samt kasket og solbriller

 

B: mand, ca. 190 cm høj, mørk hud, spinkel af bygning, iført jakke med hætte


C: mand, ca. 175 cm høj, mørklødet, almindelig af bygning, iført sort tøj og sort kasket

Den 24. november blev den ene af de formodede gerningsmænd anholdt og er fortsat varetægtsfængslet, men politiet er altså fortsat på jagt efter tre mænd i forbindelse med tyveriet.

- Vores efterforskning går i flere retninger, men vi vil gerne have mere. For at få verificeret det, vi har, er det vigtigt at få mændene fundet. Jakkerne har stor værdi, så det er vigtigt at få fundet gerningsmændene, siger politikommissæren.

Hvis du kan genkende en eller flere af de tre mænd, kan oplysningerne gives til politiet på tlf. 114.

Gerningsmand A. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Gerningsmand B. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Gerningsmand C. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Læs også Frækt tyveri: Se overvågningsbillederne fra butikken

03:04

For indehaveren af Laura Thomsen Luxury i Silkeborg er det frusterende at se jakker, der måske er stjålet i hans butik, blive solgt på Facebook.

Luk video