Kvinde blev fanget mellem togbomme i Silkeborg

En bil blev i eftermiddag ramt af et tog i Silkeborg, fordi den blev fanget mellem bommene.

Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Det kunne være gået rigtig galt, da en 57-årig kvinde i eftermiddag blev fanget på togskinnerne i Silkeborg i sin bil.

Trafikken var gået i stå i Silkeborg, tæt på stationen, og derfor blev kvinden fanget i sin bil mellem bommene. Mens hun holder der, kommer der et tog fra Aarhus og rammer bilens højre side. Kvinden slap uskadt fra sammenstødet med toget.

- Toget have ikke så meget fart på. Det var næsten på stationen og har haft lidt tid til at bremse. Men det kunne være gået rigtig glat, siger Gert Høegh, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 57-årige kvinde fra Silkeborg har været meget heldig, for ifølge vagtchefen er det sjældent, at et sammenstød mellem en bil og et tog ender uden personskade. Han opfordrer til at være mere opmærksom.

- Man skal være mere sikker og huske på reglerne. Og man skal ikke passere en jernbaneoverskæring eller et kryds i det hele taget, hvis man ikke er sikker på, man kan komme helt over, siger Gert Høegh.

Imens oprydningen stod på, var togdriften indstillet, og togbusser var i stedet sat ind på strækningen. Oprydningen er nu færdig, og sporet er åbnet igen. Ifølge Arriva kører driften nu normalt.