Kathrines mor opgiver ikke håbet: - Vi har brug for, at folk bliver ved

Her på fjerdedagen for Kathrines forsvinden er hendes mor stadig håbefuld - det er hun nødt til at være.

Elsebeth Bønding, som er mor til den forsvundne 41-årige Kathrine, opfordrer alle til at holde øje.
Elsebeth Bønding, som er mor til den forsvundne 41-årige Kathrine, opfordrer alle til at holde øje.
Foto: Henrik Skyt Drivsholm, TV MIDTVEST

16 sporhunde og 24 politifolk fandt ikke den forsvundne Kathrine på tredjedagen. 

Nu er eftersøgningen på dag fire, og der er ingen tydelige spor at forfølge for politiet i sagen på nuværende tidspunkt.

Men det får ikke Elsebeth Bønding, der er mor til Kathrine, til at opgive håbet.

- Jeg tvinger mig selv til at være optimistisk. For ellers så knækker jeg. Alle og enhver kan jo tænke, at fire dage i skoven uden mad og drikke... Ja, så kan man jo godt lave det regnestykke, men så længe hun ikke er fundet død, så er hun i live for os, siger hun.

Politiet har ledt efter Katrine i området mellem Katrinedalen og Bryrup i Silkeborg Kommune, og der er ikke noget, der tyder på, at hun er blevet udsat for en forbrydelse, understreger efterforskningsleder Peter Justesen.

Eneste spor politiet lige nu har i sagen er Kathrines efterladte bil, og Elsebeth Bønding håber stadig på, at folk i området vil holde øje.

- Jeg vil så forfærdeligt gerne, at folk bliver ved med at lede. Så folk der går ture derude eller har vildtkameraer sat op, bliv ved med at kigge. Vi har brug for, at folk bliver ved, siger hun.

De venter fortsat i uvished, og det er svært for Elsebeth Bønding og resten af familien at være i.

-  Vi klarer den ved at snakke meget med hinanden. Være tæt på hinanden. Jeg kan bedst håndtere det ved at arbejde, så jeg arbejder.

- I dag tager en af mine svigersønner ud i skoven sammen med Kathrines svigerinde, for det har de brug for at gøre for at føle, at de gør noget, tilføjer hun.

Hvis du har set eller hørt noget, vil politiet fortsat gerne høre fra dig på telefon 114.