Idræts-proffer bruger offentlige klinikker

Idrætsklinikken på Regionshospitalet Silkeborg får et stigende antal professionelle idrætsudøvere ind, selvom det er et offentligt system.

Flere og flere professionelle idrætsudøvere vælger at blive skadesbehandlet i det offentlige system. Det mærker de på Idrætsklinikken ved Regionshospitalet Silkeborg, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi oplever, at vi er blevet et naturligt førstevalg i både de lokale sportsklubber og idrætsforeninger, men det gælder også regionalt og nationalt, hvor flere af de store anerkendte idrætsorganisationer søger os. Derfor er vi da også stolte af, at den verdenskendte håndboldspiller Kristian Kjelling fra Norge for nylig valgte at blive behandlet hos os, da han fik en skade, fortæller specialeansvarlig overlæge Kaspar Saxtrup.

Antallet af korsbånds- og ledbåndsskader er næsten tredoblet, og derudover foretager klinikken minimum 2.000 kikkertindgreb årligt.

- Vi er da glade for, at de professionelle mener, at vi gør vores arbejde så godt, at de ønsker at blive behandlet hos os, siger Kaspar Saxtrup.

Mere om de professionelles klinikvalg her.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.