BSV kører Skanderborg over i sæsonåbner

Bjerringbro-Silkeborg vandt stort over Skanderborg i begge holds første kamp i Herre Håndbold Ligaen.

Bjerringbro-Silkeborgs Johan Hansen blev kampens topscorer med ni træffere. Arkivfoto.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) lagde mandag godt fra land i Herre Håndbold Ligaen.

Her blev det på udebane til en overbevisende sejr på 36-25 over Skanderborg i begge holds første ligakamp i sæsonen.

BSV var allerede foran med otte mål ved pausen og udbyggede altså føringen en smule i løbet af anden halvleg.

Skanderborg fulgte ellers godt med BSV i kampens indledning. Efter et lille kvarter begyndte udeholdet dog at trække fra, og BSV gik fra 5-5 til 11-5 på cirka fem minutter.

Ondt blev kun værre for Skanderborg, der måtte gå til pause bagud 10-18.

I anden halvleg kørte BSV sikkert sejren i hus, uden at Skanderborg nogensinde var i nærheden af at gøre det spændende.

Bjerringbro-Silkeborgs Johan Hansen blev kampens topscorer med ni træffere.

Senere mandag tager oprykkerne fra Fredericia imod sidste sæsons sølvvindere fra GOG.

1:41
Indslag fra ligaforberedelserne: I håndboldklubben BSV skal spillerne ikke kun være aktive på banen. De skal også lave de omklædningsrum, de skal bruge. Derfor har spillerne de seneste uger haft skiftet håndbold og harpiks ud - med hammer og pensel.