Udgav sig for at være fra kjolebutik: Tilbød 2.500 kroner til 13-årige piger for fotoshoot

Indehaveren af TP Kjoler har nu meldt sagen til politiet.

Det var med stor forbløffelse, Tina Pedersen fra TP Kjoler i Skjern forleden blev kontaktet.

- Vi bliver kontaktet af en bekymret mor, hvis datter er blevet kontaktet på Instagram af én, der udgav sig for at være fra TP Kjoler af den her 13-årige pige, forklarer indehaveren af kjoleforretningen i Skjern til TV MIDTVEST.

Bag profilen sad en person, der angiveligt ville betale 2.500 kroner for at tage billeder af pigerne. Men først skulle de sende billeder af sig selv i "tæt siddende tøj så vi kan se dine former...".

- Først bliver man chokeret og vred, og så bliver man også bange og frustreret på de her pigers vegne, for man ved jo ikke, hvad der gemmer sig bag sådan en profil dér, uddyber Tina Pedersen.

En håndfuld piger og deres forældre har taget kontakt til TP Kjoler vedrørende personen, der står bag brugeren "alldesign2020".

Anmeldt til politiet

Der er ikke så meget at rafle om i sådan en sag. Fupmageren er meldt til politiet.

- Jeg synes, det er forkert at lokke unge piger til at sende billeder af sig selv og udgive sig for at være noget, man ikke er.

- Det er rigtig, rigtig ærgerligt, at nogen udgiver sig for at være os.

Tina Pedersen ejer TP Kjoler i Skjern. Hun er ærgerlig over, at nogen har forsøgt at lokke unge piger i forretningens navn.
Tina Pedersen ejer TP Kjoler i Skjern. Hun er ærgerlig over, at nogen har forsøgt at lokke unge piger i forretningens navn.
Foto: Frederik Helms, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.