Skjern fortsætter god stime og banker TTH

Skjerns håndboldherrer kom skidt fra start i ligaen, men har ikke tabt siden. Torsdag blev TTH slået sikkert.

Torsdag aften sendte Skjern Håndbold TTH Holstebro hjem med et nederlag på 31-37 i bagagen.

Skjern er i den grad kommet på rette spor efter en tung sæsonstart i den danske Herre Håndbold Liga.
Efter nederlag i de to første ligakampe har Skjern ikke tabt siden.

Det er efterfølgende blevet til fem sejre i seks kampe, hvoraf den seneste kom torsdag aften.
Her blev TTH Holstebro sendt hjem med et nederlag på 31-37 i bagagen.

Overhaler nu TTH Holstebro

Med sejren overhaler Skjern TTH i tabellen og indtager nu fjerdepladsen med 11 point. TTH har 10 på femtepladsen.
Torsdagens kamp var næsten allerede afgjort ved pausen. Her førte Skjern med hele ti mål ved stillingen 24-14. Skjern fortsatte dominansen i starten af anden halvleg og kom foran med 12, men så vågnede TTH lidt op. Med et kvarter tilbage havde gæsterne fået hjemmeholdets forspring ned på otte mål, og med ti minutter tilbage var TTH på minus seks.

Skjern indså, at holdet ikke kunne cruise sejren i hus og hankede til sidst op i sig selv. Oliver Juhl sendte Skjern i front med ni med fem minutter igen og så godt som lukkede kampen.
Til sidst fik TTH pyntet lidt på resultatet, men holdet var aldrig i nærheden af at true Skjerns føring.