Skjern forlænger samarbejde med sponsor: - Det har stor lokal betydning

Vestjysk Bank fortsætter også i de næste tre år som sponsor hos Skjern Håndbold.

Coronakrisen har presset mange sportsklubber i Danmark, men i dag er smilene alligevel store hos Skjern Håndbold. Det skyldes, at klubben har forlænget samarbejdet med Vestjysk Bank.

Den nye aftale løber i tre år, og dermed fortsætter det mangeårige samarbejde mellem de to parter, hvor Vestjysk Bank kommer til at fortsætte som erhvervsklubpartner.

- For os som klub er vi meget stolte over Vestjysk Banks tillid og mangeårige engagement i Skjern Håndbold. Banken var den første erhvervsklubpartner for 25 år siden og har været med i alle årene og været én af de afgørende partnere i klubbens udvikling. Det glæder os meget, at Vestjysk Bank tror på klubbens forretningsplan og vores sportslige set-up. Det har stor lokal betydning, både for klubben og for det lokalsamfund, vi er en integreret del af, fortæller Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, i en pressemeddelelse.

På den anden side af aftalen er der også stor glæde.

Her fortæller den administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen, at det især er klubbens medarbejdere og spilleres ambitioner og passion, som banken gerne vil være en del af.

- Skjern Håndbold er en klub, vi har stor tiltro til og en klub, som vi oplever, bliver drevet på et højt professionelt niveau. Skjern Håndbold har et stærkt brand, der skaber stor synlighed og stor sammenhængskraft for hele kommunen og for Vestjysk Bank, fastslår Jan Ulsø Madsen.

Skjerns spillere kommer dog ikke til at løbe på banen lige foreløbig.

Hele herreligaen holder nemlig pause, fordi der netop nu afholdes VM i Egypten.

Når ligaen starter igen, skal Skjern forsøge at forbedre den sjetteplads, som holdet ligger på lige nu. I jagten på det møder Skjern i første kamp efter pausen Aarhus 6. februar.