Opdateret: To mistænkelige dødsfald i Ringkøbing – politiet efterforsker

Omstændighederne eller motiv kendes ikke endnu.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker to mistænkelige dødsfald i Ringkøbing.

Det oplyser vagtchef Allan Riis og indsatsleder Viggo Moustgaard Rækby fra Midt- og Vestjyllands Politi, der er på stedet, til TV MIDTVEST.

- Jeg kan sige så meget, at vi møder to livløse personer på stedet. Det er det, vi nu efterforsker som to mistænkelige dødsfald, siger indsatslederen.

Politiet kom til adressen omkring middag, fordi en hjemmesygeplejerske ikke kunne komme ind i huset.

Da politiet kom ind i huset, fandt de to livløse personer.

Omstændighederne eller motiv kendes ikke på nuværende tidspunkt, ligesom det skal efterforskes, om der har været andre involverede.

- Det er en af de ting, vi efterforsker nu. Vi ved ikke, hvad der har ligget forud for, at der ligger to personer livløse, som er afgået ved døden. Det er det, efterforskningen skal gå på, siger Viggo Moustgaard Rækby.

Central Efterforskning er ankommet til adressen, hvor de har taget billeder. Nu skal de sikre de tekniske spor.

- Vi bevæger os videre i flere retninger. Vi har lavet forhør i området om, hvornår vedkommende sidst er set og set i live, hvad der er sket i området, om der er nogen, der har set noget. Derudover er der en masse spor, som vi teknisk skal have efterforsket inde på adressen. Det kommer der specialister og udfører, siger indsatslederen på stedet.

Politikommissær Henning Præstegaard fra Efterforskning Herning-Ringkøbing er også ankommet til stedet, ligesom hundepatruljer er på stedet.

Senere på aftenen kommer Retsmedicinsk afdeling og National Kriminalteknisk Center.