Kvinde fundet død i vejkant: 29-årig mand anholdt i sagen

Mandag eftermiddag blev en 48-årig kvinde fundet i en vejkant nær Spjald. En 29-årig mand er mistænkt for at påkøre kvinden og flygte fra stedet.

Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om en påkørsel
Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om en påkørsel
Foto: Mikael Andersen, TV MIDTVEST

En 48-årig kvinde blev mandag eftermiddag fundet livløs i en vejkant på Hovergårdevej nær Spjald. Det oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen. 

- Kvinden blev fundet livløs i vejkanten og er efterfølgende blevet erklæret død. Vi har spærret vejen af, og vi er ved at lave en undersøgelse af, hvad vi kan finde af spor, siger vagtchefen.

Opdatering

Fremstilles i grundlovsforhør 11.30

Den 29-årige vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Herning klokken 11.30. En anklager fra Midt- og Vestjyllands Politi vil kræve den 29-årige fængslet for uagtsomt manddrab, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.


  Første melding fra vagtchefen var, at alt tydede på, kvinden var blevet påkørt. Mandag aften oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på X, at de har anholdt en 29-årig mand i sagen. 

  Senere mandag aften kunne vagtchef Allan Riis fortælle ydereligere om anholdelsen. 

  1:27

  - Der er formentlig sket det, at den 48- årige har været ude at løbe en tur. Her er hun blevet ramt af et køretøj. I det køretøj sad den anholdte, som så er flygtet fra stedet. 

  - Vi har foretaget en masse vidneafhøringer. I løbet af eftermiddagen var der et vidne, der henvendte sig til politiet.

  - I løbet af eftermiddagen har vi anholdt den 29-årige, og vi er nu ved at gøre sagen færdig, så vi kan fremstille manden i grundlovsforhør i morgen, siger Allan Riis. 

  Kvindens pårørende er underrettet.