Stor interesse for nye feriehuse ved Lalandia: Så meget koster de

Lalandia i Søndervig er nu for alvor i gang med næste etape. Og interessen er stor for at blive feriehusejer.

Mellem 1,4 og 2,4 millioner skal man være klar til at betale, hvis man vil have fingre i et af de kommende feriehuse ved Lalandia i Søndervig. Foto: Poul Gerner, TV MIDTVEST

Interessen var stor, da Lalandia søndag slog dørene op til fremvisning i Søndervig. 1.700 mennesker har vist interesse for at købe ét af de 483 feriehuse, der skal opføres sammen med det kommende Lalandia i den vestjyske by.

Det går lige efter planen. Det er ikke sikkert, at de bliver solgt allesammen her i pinsen, men vi holder også åbent hus næste søndag.

Jan Harrit, Administrerende direktør, Lalandia

Her i pinsen skal op i mod 700 af dem så kigge på - og gerne købe - ét af de eftertragtede huse. Og alt tyder på, at det ikke bliver svært at få dem solgt.

- Vi er ikke så gode til aktiemarkedet - så hellere fast ejendom. Og så har vi nogle børn i en alder, som gør, at Lalandia er super tiltalende for os, lød det fra Michael Knudsen, der havde taget familien med fra Ølstykke til fremvisning.

Læs også Lalandia-chef jubler: Det bliver milliardstort i Søndervig

Det koser feriehusene

Feriehusene kommer til at koste et sted mellem 1,4 og 2,4 millioner, og de vil kunne rumme enten 4, 6 eller 8 personer. For pengene får man et indflytningsklart hus, som Lalandia vedligeholder.

- Det går lige efter planen. Det er ikke sikkert, at de bliver solgt allesammen her i pinsen, men vi holder også åbent hus næste søndag, så vi er overbevist om, at det bliver solgt, fortæller Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia.

Lalandia håber, at alle feriehusene i Søndervig er solgt inden sommerferien.

02:13

Lalandia i Søndervig er nu for alvor i gang med næste etape. Og interessen er stor for at blive feriehusejer. Video: Poul Gerner, TV MIDTVEST

Luk video