Stor interesse for nye feriehuse ved Lalandia: Så meget koster de

Lalandia i Søndervig er nu for alvor i gang med næste etape. Og interessen er stor for at blive feriehusejer.

Interessen var stor, da Lalandia søndag slog dørene op til fremvisning i Søndervig. 1.700 mennesker har vist interesse for at købe ét af de 483 feriehuse, der skal opføres sammen med det kommende Lalandia i den vestjyske by.

quoteDet går lige efter planen. Det er ikke sikkert, at de bliver solgt allesammen her i pinsen, men vi holder også åbent hus næste søndag.

Jan Harrit, Administrerende direktør, Lalandia

Her i pinsen skal op i mod 700 af dem så kigge på - og gerne købe - ét af de eftertragtede huse. Og alt tyder på, at det ikke bliver svært at få dem solgt.

- Vi er ikke så gode til aktiemarkedet - så hellere fast ejendom. Og så har vi nogle børn i en alder, som gør, at Lalandia er super tiltalende for os, lød det fra Michael Knudsen, der havde taget familien med fra Ølstykke til fremvisning.

Det koser feriehusene

Feriehusene kommer til at koste et sted mellem 1,4 og 2,4 millioner, og de vil kunne rumme enten 4, 6 eller 8 personer. For pengene får man et indflytningsklart hus, som Lalandia vedligeholder.

- Det går lige efter planen. Det er ikke sikkert, at de bliver solgt allesammen her i pinsen, men vi holder også åbent hus næste søndag, så vi er overbevist om, at det bliver solgt, fortæller Jan Harrit, der er administrerende direktør i Lalandia.

Lalandia håber, at alle feriehusene i Søndervig er solgt inden sommerferien.

Lalandia i Søndervig er nu for alvor i gang med næste etape. Og interessen er stor for at blive feriehusejer.
Foto: Poul Gerner, TV MIDTVEST

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.