Stak af fra politiet med 150 i timen.

4 unge ville ikke tale med politiet natten til tirsdag. Det udviklede sig til en højhastighedsbiljagt på vejene.

En længere biljagt udspillede sig natten til tirsdag på landvejene omkring Sørvad og Videbæk. En bil med 4 unge ville ikke standse, da en politibil ville lave en rutinekontrol. I stedet gassede chaufføren op og forsøgte at køre væk fra politiet.

Biljagten varede en halv time og det gik ikke stille af sig. Flere gange var farten over 150 km/t. Det var først, da en politiopatrulje på lur rullede sømmåtterne ud, den flygtende bil blev standset ved Væggerskildevej vest for Spjald.

Stort set hele færdselsloven er overtrådt.

I bilen var tre 18-årige mænd og en 17-årig pige. Den ene af de unge mænd ejer bilen og kørte den også under biljagten. Bilen er dog afmeldt motorregisteret, så der var hverken lovlige nummerplader eller forsiking på den. Derudover var føreren også påvirket af både alkohol og narkotika.

- Der er stort set ikke den paragraf i færdselsloven, han ikke har overtrådt under biljagten. Så det er en alvorlig sag, siger Knud Lauritsen, leder af politiets vagtcentral.

Chaufføren blev løsladt efter afhøringen, men står til en stor bødestraf og skal måske i fængsel, hvis hans promille var alt for høj.