Skjern Bank i historisk fremgang

Skjern Bank fortsætter fremgangen og fremlægger i dag et særdeles tilfredsstillende resultat på 60,8 millioner kroner før skat i årets første tre kvartaler.

Skjern Bank fortsætter fremgangen og fremlægger i dag et særdeles tilfredsstillende resultat på 60,8 millioner kroner før skat i årets første tre kvartaler mod 23 millioner sidste år. Den 108 år gamle bank erklærer sig selv for at være i storform.

- Efter skat har vi opnået et resultat på 44,7 mio. kr. i årets 9 første måneder, hvilket er cirka 20 millioner kroner mere end det samlede årsresultat efter skat i 2013, forklarer bankdirektør hos Skjern Bank, Per Munck.

Historisk højt

Resultatet er historisk højt for Skjern Bank, og er opnået ved fremgang på alle væsentlige områder, lyder det i en pressemeddelelse.

- Grundlæggende oplever vi fortsat stor opbakning - og aldrig har vi oplevet så stor kundetilgang fra både privat- og erhvervskunder. Dette, sammenholdt med tilsvarende stor opbakning fra vore bestående kunder er resulteret i øgede gebyr- og renteindtægter, lyder det fra bankdirektøren.

Indfrier kapitalbeviser

I december 2009 oplevede banken en massiv fremgang, da flere end 600 personer og virksomheder investerede i Skjern Bank Kapitalbeviser. Nu er tidspunktet kommet, hvor vi, med Finanstilsynets godkendelse, i december indfrier alle kapitalbeviser udtaler Per Munck.

Skjern Banks basiskapital udgør nu 694 millioner kroner, og det svarer til en dækning af det kapitalmæssige mindstekrav på 145 procent.

Voksende indlån

Regnskabet er præget af positiv vækst.  Det samlede indlån er vokset til godt 4,2 milliarder kroner. Det samlede indlånsoverskud er derfor på 449 millioner kroner. Sammen med det solide kapitalgrundlag er det en rigtig positiv udvikling for bankens i alt 16.555 aktionærer.