Serbisk målmand får to år mere i Skjern Håndbold

Selv om spillerbudgettet var brugt, har Skjern alligevel fundet penge til at holde på Tibor Ivanisevic.

Den serbiske målmand Tibor Ivanisevic spiller også for Skjern Håndbold i de næste to sæsoner.
    
Klubben oplyser i en pressemeddelelse, at den har forlænget aftalen med Ivanisevic, som blev hentet til klubben i VM-pausen i januar og egentlig kun var udset til at spille et halvt år i Vestjylland.
    
Serberen markerede sig dog straks med imponerende præstationer i kampene i Final 4, hvor Skjern sikrede sig pokaltitlen og har fortsat de gode takter med en redningsprocent på 39 i ligaen.
    
Alligevel slog Skjerns formand, Carsten Thygesen, for blot to uger siden fast overfor JydskeVestkysten, at Ivanisevic' tid i klubben ville være forbi til sommer.

Ikke mindst fordi der ikke var penge i budgettet til yderligere spillere til næste sæson, hvor klubben i forvejen har to målmænd på kontrakt i form af Emil Nielsen, der skifter fra Århus Håndbold, og Søren Pedersen.
    
Men den beslutning er altså nu ændret.
    
- Spillerbudgettet for næste sæson var egentlig brugt, men en enig bestyrelse har alligevel valgt at forlænge med serberen, da man har oplevet stor opbakning fra klubbens sponsorer, skriver Skjern i pressemeddelelsen.
    
Formand Carsten Thygesen gnider sig i hænderne over at have papir på den 26-årige keeper i to år mere.
    
- Der er ingen tvivl om, at vi tog en stor chance i vinterpausen ved at tilføje en ekstra målmand til truppen.
    
- Men her et par måneder senere kan vi med stor glæde konstatere, at det gav bonus - også i en grad vi ikke turde drømme om, lyder det fra Carsten Thygesen.
    
/ritzau/

Den serbiske målmand Tibor Ivanisevic, der nærmest har opnået heltestatus i Skjern og omegn, skulle være stoppet til sommer.