Hurtige Skjern-fødder kørte rumænere over i CL-åbner

Skjern kom godt i gang med gruppespillet i Champions League med en storsejr hjemme over Dinamo Bucuresti.

Skjerns håndboldherrer spillede for hurtigt i det meste af opgøret, og derfor kunne Dinamo Bucuresti intet stille op i Skjern Bank Arena.
    
Skjern indledte dermed Champions League med at slå rumænerne med hele 39-28 i gruppe C, og man tillod endda at spare Kasper Søndergaard og Emil Nielsen i hele opgøret, mens Anders Eggert kun deltog kortvarigt i sejren.
    
Skjern spiller i en af de to Champions League-grupper, hvor de to bedst placerede hold går videre.
    
Anders Eggert kom ellers godt i gang, da han udlignede til 1-1 på et straffekast og bragte Skjern foran 3-2 efter et kontraløb.
    
Rumænerne mødte op med stor fysisk styrke, mens Skjern lurede på de hurtige kontrascoringer.
    
Eggert øgede til 6-4 på endnu et straffekast, og herefter sad stjernen ude i omkring 40 minutter og sparede kræfterne.
    
Bucuresti havde det vanskeligt mod Markus Olssons afslutninger i indledningen, mens Skjerns hurtige kontraløb også voldte problemer.
    
12-7 lød føringen til Skjern efter det første kvarter, og mens rumænerne søgte de fysiske nærkampe, så svarede Skjern igen med hurtigere fødder og højt tempo og var foran 16-8 efter 20 minutter.
    
Så fulgte en fase, hvor Skjern misbrugte et par chancer i overtal fra fløjene, men Bucuresti formåede ikke for alvor at lægge et solidt pres, og Skjern gik til pause foran 19-11.
    
Billedet fortsatte efter pausen, og Skjern bragte sig foran 24-15 efter fem minutter ved Bjarke Christensen.
    
Det var svært at være Bucuresti-spiller i Skjern Bank Arena denne søndag, og de fysisk orienterede rumænere måtte se de hurtige Skjern-spillere bringe sig foran med 12 mål ni minutter inde i anden halvleg.
    
Der begyndte så småt at være to hold på banen med et kvarter igen, da Bucuresti hentede tre mål, men igen scorede Skjern efter et kontraløb til 31-21.
    
Med ti minutter igen havde Skjern holdt en scoringspause på fire minutter, og rumænerne reducerede igen til 24-32.
    
Jesper Konradsson brød scoringspausen og bragte Skjern foran 33-24 med otte minutter igen.
    
Anders Eggert kiggede kortvarigt forbi igen, da han løb ind og tog et straffekast og bragte Skjern foran 37-26, og herefter var det blot at køre sejren hjem.

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Sport.