Opdateret: Begravet mand fundet død

En 56-årig mand blev onsdag eftermiddag levende begravet i en ulykke ved Vrå. Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted blev tilkaldt som assistance.

I forbindelse med udgravninger til byggeri af et biogasanlæg ved Vrå i Vendsyssel blev en 56-årig mand onsdag eftermiddag levende begravet, da store mængder jord faldt ned over ham.

Det bekræfter vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi over for TV2 Nord.

quoteVi leder stadig efter ham, og det bliver vi ved med til han er fundet.

Per Jørgensen, vagtchef, Nordjyllands Politi

I følge Nordjyske.dk gik manden angiveligt nede i en udgravning og var ved at lægge rør ud til byggeriet af biogasanlægget. En anden arbejder på pladsen sad i en kran og så, at jorden pludselig skred sammen om manden og begravede ham nede i udgravningen.

- Han er levende begravet, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde ham. Men det er klart, at chancerne for at finde ham i live ikke er store, siger Per Jørgensen til TV2 Nord.

Onsdag aften kunne Nordjyllands Politi så meddele, at man har fundet manden død i seks meters dybde. 

Thisted til tjeneste

Da den 56-årige ikke lige sådan blev fundet, og det begyndte at blive mørkt, blev der tilkaldt assistance fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted. Dels til at skaffe lys på byggepladsen, dels til at hjælpe med at lede efter den begravede mand.

Mandens kone er underrettet om ulykken.         

Ifølge nordjyske.dk er kollegerne på arbejdspladsen i chok, og en af arbejderne på stedet blev kørt med ambulance til behandling for chok.