Rambuktyve i tøjbutik

Natten til onsdag bakkede ukendte gerningsmænd en bil igennem ruden hos tøjforretningen Mr i Nykøbing.

Klokken 03 natten til onsdag bakkede to gerningsmænd en lille rød bil igennem ruden i tøjbutikken Mr i gågade i Nykøbing. Tyvene er sluppet af sted med tøj for omkring 25.000 kroner og har samtidigt skadet tøj for et lignende beløb ved rambuktyveriet.

- Vidner hører et ordentligt brag, og ringer så til os kort efter. Der er set to gerningsmænd i en lille rød bil. Den ene mand var iført en hvid dynejakke, og den anden havde en sort dynejakke på. Efter de har været inde i butikken, kører de fra stedet, siger vagtchef Ole Vanggaard.

Vidnerne siger samstemmende at de har set en kvinde og en mand i bilen.

Spor på bilen

To forskellige vidner har set den lille røde bil, der beskrives som en Toyota-Nissan lignende, lille bil af ældre dato. Begge vidner fortæller, at nummerpladen begynder med bogstaverne YE 55 eller 45.

Onsdag skal politiet undersøge, om der findes overvågningsbilleder fra butikken eller gågaden. Politiet vil også meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have overværet tyveriet eller set de to mænd i den lille røde bil onsdag nat i Nykøbing og omegn.

Oplysninger til politiet kan gives på telefon 114.

SENESTE NYT I SAGEN:

Politiet har onsdag formiddag fundet den røde bil på Mors. Bilen er stjålet fra Nykbøing. Den røde bil er fundet med sod og røgskader, efter at tyvene har forsøgt at brænde gerningsbilen af.

 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.