Mors-Thy: Vores største kamp nogensinde

Jan Paulsen mener, at det vil være kæmpe stort, hvis Mors-Thy kan komme i DM-semifinalerne i håndbold.

Håndboldklubben Mors-Thy har allerede misbrugt to matchbolde i bestræbelserne på at sikre en sensationel plads i DM-semifinalerne.

Lørdag aften har det undertippede jyske hold den tredje og sidste matchbold, når Århus Håndbold tager imod i den sidste kamp i slutspilspulje 2.

- For holdet og drengene er det her den største kamp nogensinde. Hvis vi kan kvalificere os til en semifinale, vil det jo være kæmpe stort, siger Mors-Thys træner, Jan Paulsen, til hbold.dk.

Uafgjort er nok til at sende Mors-Thy i semifinalerne, hvor enten KIF Kolding København eller Aalborg Håndbold i så fald bliver modstanderen.

En sejr til Århus Håndbold sender derimod aarhusianerne videre, fordi klubben sluttede en plads bedre end Mors-Thy i grundspillet.

Jan Paulsen mener, at alt pres ligger på lørdagens hjemmehold.

- Presset er helt klart på Aarhus, der er favoritter, så på den måde kan vi spille frit. Vi vil pisse gerne i den semifinale, og det vil man kunne se på banen, siger han.

Kampen, som bliver spillet i Randers, begynder klokken 17.20.

Skjern Håndbold har allerede vundet puljen og er videre til semifinalerne, mens Bjerringbro-Silkeborg skuffende ligger sidst uden mulighed for at komme videre.

/ritzau/