Kasper Køser til Mors

Mors - Thy Håndbold har indgået 2-årig aftale med Kasper Køser Thomsen. Den 26-årige bagspiller skifter fra Stoholm den 1. juli 2011.

Med ansættelsen af Kasper Køser har klubben sikret sig en bagspiller, der kan styrke og udvikle angrebsspillet yderligere fra den kommende sæson. Det skriver Mos-Thy Håndbold i en pressemeddelelse i dag.

- Kasper Køser har faktisk været i søgelyset gennem flere sæsoner, men først nu føler han, at han er klar til at prøve ligahåndbold, siger H. C. Andersen, formand for sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold og fremhæver Kasper Køsers talenter:

- Han besidder de håndboldmæssige kompetencer, som vi søger. Han er to-vejsspiller, han er hurtig, han er stor og så er han topscorer.

Glæder sig

Kasper Køser selv glæder sig til skiftet:

- Jeg har været meget i tvivl om, hvad jeg skulle. Men da min agent sidste år sagde, at jeg skulle gøre op med mig selv, om jeg ville prøve ligaen, besluttede jeg i februar måned, at jeg vil spille Liga fremover. Og jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være Mors-Thy. Den plan, som de har gang i, og med en klassetræner som Jan Paulsen, glæder jeg mig meget til at trække i den blå trøje og udvikle både mit eget og holdets spil yderligere, forklarer han.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.