Brand på Buddy Holly var påsat

Politiet i Thisted sigter en person i sagen om Buddy Holly i Nykøbing, der i vinter brændte ned. Politiets efterforskning har vist, at branden var påsat.

Efter et halvt år med tung efterforskning har Thisted Lokalpoliti nu sigtet en mand for at have påsat en brand på Buddy Holly i Nykøbing.

 - Det er afhøringer i restaurationsmiljøet, der har ført os frem til en mand fra Mors, som vi nu sigter for branden, fortæller kriminalassistent hos Thisted Politi, Torben Larsen, der har været leder af efterforskningen.

Mange til afhøring

Der har været nok at se til i sagen. To mand har efterforsket den, og haft rigtig mange personer til afhøring. De mange afhøringer og de tekniske undersøgelser har givet et billede af, hvorfor Buddy Holly blev sat i brand.

- Efterforskningen har vist, at der er noget økonomisk indblandet. Det har givet os en mistanke om, at det kan have været et forsøg på forsikringssvindel, fortæller Torben Larsen.

Den sigtede mand er ikke varetægtsfængslet i sagen. Samtidig vil Torben Larsen ikke afvise, at der kan komme flere sigtelser i sagen.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.