Betjent måtte springe for livet

Da politiet ville stoppe en bil med forkerte nummerplader i Nykøbing, måtte en betjent springe for livet for ikke at blive kørt ned.

Klokken 3.12 natten til lørdag så en politipatrulje en bil af typen Ford Mustang i Kirkegade i Nykøbing. Og ved nærmere eftersyn kunne de konstatere at nummerpladerne ikke passede til bilen.

Ventede på ejerenDa patruljen ikke umiddelbart kunne finde ejermanden af bilen, ventede de i nærheden på at vedkommende skulle dukke op. Lidt senere kommer der en mand hen til bilen, og sætter sig ind bag rattet.

Måtte springe for livet

Politibetjentene sætter patruljebilen lidt på tværs på vejen, og en af betjentene afskærmer bilen fra at køre videre, og gør tegn til at den skal stoppe. Men føreren beslutter sig for det modsatte. Han sætter farten op, og betjenten på springe til siden for at undgå at blive kørt ned.

Sigtet for flere overtrædelser

Lidt senere bliver bilen dog stoppet på Snerlevej i Nykøbing, og manden bliver anholdt. Han er igen kommet på fri fod, men det er med hele tre sigtelser i baggagen: Han er sigtet for overtrædelse af færdselsloven, for spirituskørsel, og så for at bringe andres liv og førlighed i fare.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.