VFF tabte målfest - SIF vandt deres stort

FCN sendte Viborg ud af pokalen, mens Silkeborg med en storsejr over Hvidovre også gik videre.

Silkeborg IF er sikkert videre i pokalturneringen efter en storsejr mod Hvidovre.

Med et hattrick på lidt under et kvarters effektiv fodbold sendte FC Nordsjællands Christian Rasmussen onsdag aften Viborg FF ud af pokalturneringen.

Begge hold bidrog til en underholdende affære i Viborg onsdag aften, som FC Nordsjælland med 3-2 trak sig sejrrigt ud af.

Chancerne var endda til endnu flere scoringer i begge ender af banen.

Med sejren er FC Nordsjælland videre til kvartfinalen i pokalen. Det samme er Silkeborg, der på udebane slog Hvidovre.

Opgøret i Viborg begyndte med FCN i den styrende rolle. Alligevel var Viborg efter et kvarter tættest på føringen, da Jakob Bonde ramte stolpen på et forsøg lidt uden for feltet.

FCN fortsatte efterfølgende mest på bolden, men efter en halv time bragte Viborg sig i front.

Efter et farligt Viborg-hjørnespark skrabede hjemmeholdets anfører, Jeppe Grønning, i andet forsøg en løs bold over stregen.

Minuttet efter var FCN's Andreas Schjelderup tæt på at svare hurtigt igen, da Viborg-keeper Lucas Lund forærede nordmanden bolden i opspillet. Schjelderup sparkede dog den store chance tæt forbi den fjerne stolpe.

Gennem hele første halvleg havde begge hold fine muligheder.

Lige inden pausen lykkedes det for gæsterne at bringe balance i regnskabet, da Christian Rasmussen udlignede til 1-1 på en omstilling.

Ajax-lejesvenden gjorde det også til 2-1 til FCN kort inde i anden halvleg, inden han et par minutter efter fuldendte sit hattrick med en 3-1-scoring efter endnu en nordsjællandsk omstilling.

Norske Andreas Schjelderup leverede oplægget til alle Christian Rasmussens tre scoringer.

Viborg bragte sig efterfølgende tilbage i kampen, da et hjørnespark fra Mads Søndergaard sejlede direkte ind over Andreas Hansen i FCN-målet, der ikke så god ud i aktionen.

Hjemmeholdet etablerede et pres mod FCN i kampens slutning, men på trods af flere store misbrugte chancer udeblev den udlignende scoring.

I Hvidovre blev hjemmeholdet sendt ud af pokalturneringen af gæsterne fra Silkeborg, der vandt opgøret 5-1.