Skeptikeren Keld: Jeg er overbevist – hypnose virker.

Da vi fredag aften sendte live fra hypnoseshowet med Hypnotisøren fra Skive, var Keld Vestergaard skeptisk. Han troede ikke på hypnose. Men det gør han nu.

Det var tydeligt at se, at der udkæmpede sig en kamp i hovedet på Keld Vestergaard, da han var på scenen under hypnoseshowet fredag aften. Han troede ikke på, at nogen bare kan rykke én i armen og sige sov, og så ellers fortælle hvad vedkomne skal gøre. Og det lykkedes da heller ikke for hypnotisøren, Lasse Kvist, at få ham til at glemme sit navn, synes om brandbiler eller trampe på kakerlakker, når der blev sagt forfest og der blev spillet et bestemt stykke musik. – Eller sådan så det i hvert fald ud på TV.

quoteNår jeg ser showet bagefter, er jeg stadig chokeret over, at han kunne få mig ned i trance på bare 10 sekunder eller sådan noget. Jo, jeg er overbevist.

Keld Vestergaard

Men efterfølgende skrev hans kone, Randi Sloth Vestergaard, på Facebook:

”Det var altså mega sjovt og Keld indrømmer at hans ben bevægede sig meget, når der blev sagt forfest, og han kunne altså helle ikke huske sit navn i starten, da Lasse Kvist begyndte at spørge de andre”. Og det har fået os til at tage kontakt til Keld, og han bekræfter:

”Hvis han havde spurgt mig som den første, så havde jeg ikke haft en anelse om, hvad jeg hedder. Det var kun fordi jeg fik et par minutter til at tænke mig om, at jeg kom i tanker om det. Hvis man ser det igen, kan man se, at jeg pludselig smiler. Det er der, jeg kommer i tanker om, hvad jeg hedder.”

Læg mærke til Keld efter ca. 10 sekunder. Der kommer han i tanker om, hvad han hedder.

Lasse Kvist havde også hypnotiseret ofrene på scenen til, at gulvet ville blive fyldt med kakerlakker, som skulle trampes ihjel, når der blev sagt forfest, og der blev spillet et bestemt stykke musik. Og den effekt mærkede Keld også:

”Mit ben ville ikke sidde stille. Jeg var nødt til at holde på det for ikke at trampe med.”

Læg mærke til Keld Vestergaards ben. Det vil ikke forholde sig i ro.

Selvom det umiddelbart ikke lykkedes at få skovlen under Keld, kunne man tydeligt se, at han kæmpede noget for at bevare fatningen. Og nu er han overbevist om, at der er noget om det der hypnose:

”Når jeg ser showet bagefter, er jeg stadig chokeret over, at han kunne få mig ned i trance på bare 10 sekunder eller sådan noget. Jo, jeg er overbevist.”

Sådan så det ud, da Keld Vestergaard kom i trance.

Og når han skal evaluere på aftenen, siger han:

”Det var en fantastisk aften. Den gik utrolig hurtigt. Mig og min kammerat syntes lige, vi var kommet, da den allerede var slut igen. Vi morede os helt vildt. Så tak for et godt show.”

15 % af de midt- og vestjyder, der så fjernsyn, så showet på Mokka. Til sammenligning så 19 % Fuld Plade på TV2 på samme tidspunkt, mens 56 % så X Faktor på DR1. Det efterlader 10 % seere til de øvrige kanaler. 

Se hele showet her: