S truer Pind med samråd om politiskole

S-retsordfører mener, at Søren Pind er ubehøvlet overfor kommunerne, fordi justitsministeren endnu ikke har truffet beslutning om politiskolen

Hun har sagt det før og siger det nu igen. Socialdemokraternes retsordfører, Trine Bramsen, vil have en afklaring på hvor den nye politiskole skal placeres. Hun truer med at kalde justitsminister Søren Pind i samråd om sagen, hvis han ikke finder en afklaring senest 1. oktober.

- Vi synes, det er en ubehøvlet og arrogant opførsel overfor de mange kommuner, der har brugt masser af tid og ressourcer på at byde ind først med eksisterende bygninger og nu med byggegrunde til en ny politiskole. Derfor vil vi have en afklaring og deadline må være 1. oktober absolut senest, siger Trine Bramsen. 

  

Se her et tidligere indslag om sagen. 

 

quoteVi synes, det er en ubehøvlet og arrogant opførsel overfor de mange kommuner, der har brugt masser af tid og ressourcer på at byde ind. 

Trine Bramsen, Retsordfører, Socialdemokraterne. 

 

De midt- og vestjyske borgmestre har også flere gange efterlyst en afklaring på sagen. 

- Den måde hele forløbet er gået for sig, så kan man ikke forvente,  at nogen kommuner eller borgmestre tager denne farce seriøst, sagde Viborgs borgmester Torsten Nielsen. 

Regeringen har flere gange udskudt beslutningen om at placere politiskolen. 

 

Se hele interviewet med Trine Bramsen her. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.