Politet efterlyser 32-årig

Politiet efterlyser 32-årige Jan Have Havkrog Nielsen, efter at have ledt efter ham ved Stubbergaard Sø ved Vinderup hele onsdag. Det er anden gang på under et år, at den 32-årige er efterlyst.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp, efter at have brugt hovedparten af onsdagen på at lede efter 32-årige Jan Have Havkrog Nielsen fra Djeld ved Vinderup.

Manden beskrives således:

170 cm høj, spinkel af bygning, rødhåret med fregner og med rødlig ansigtskulør. Han er iført sort/grøn jakke, grønne arbejdsbukser og sko med gule snørebånd.

Politiet stillede med 14 mand, pionervogn, båd og ATV, hundepatruljer og helikopter, men alligevel er det ikke lykkedes at finde den 32-årige. Et vidne ringede til politiet klokken 08:09, da han havde fundet en cykel på en p-plads ved Klosterruinen ved Stubbergaard Sø. I cykelkurven blev fundet en mobiltelefon og en pung der tilhører Jan Have Havkrog Nielsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Efterlyst for 2. gang

Det er anden gang på under et år, at Jan Have Havkrog Nielsen er efterlyst. Den 26. september 2014 forsvandt han i nedtrykt og frustreret tilstand, men blev fundet samme aften.

- Det er selvfølgelig med i vores overvejelser, at han har været forsvundet tidligere. Men vi behandler sagen på nøjagtigt samme måde, som vi ellers ville have gjort, siger vagtchef Kjeld Nedergaard Hansen fra Midt- og Vestjyllands Politi. Han tilføjer:

- Han var deprimeret sidste gang, men der er ikke noget der tyder på, at han var det i dag. Hans hustru har intet kunne mærke på ham.

Beredskabsstyrelsen har onsdag gennemsøgt Stubbergaard Sø to gange, og vil torsdag gentage processen med dykkere.

 

efterlysningjanvinderup.jpg

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.