Opdateret: Mange Midt- og Vestjyder på nyt landshold

Der er stadig mange spillere fra Viborg, FC Midtjylland og Tvis-Holstebro på landsholdet. Men der er skiftet grundigt ud i navnene.

Lønkonflikten på kvindelandsholdet i håndbold betyder, at der er stor udskiftning på holdet. Det blev klart, da landstræner Jan Pytlick søndag offentliggjorde truppen til to træningslandskampe mod Rusland. Her fra landsdelen har FC Midtjyllands Lærke Møller, Trine Troelsen og Susan Thorsgaard sagt nej til at spille. Det samme har Ann Grethe Nørgaard fra Team Tvis Holstebro og Christina Pedersen og Camilla Mikkelsen fra Viborg HK. Til gengæld betyder konflikten at der bliver plads til Sandra Toft, Kristina Kristiansen og Mettte Gravholt fra Tvis Holstebro. Og fra FC Midtjylland har Pytclick udtaget Trine Østergaard, Anne Mette Pedersen, Malene Dalgaard og Maria Sørensen. Henriette Mikkelsen fra Viborg HK gør comeback på holdet.

Og så var der genvalg til Line Jørgensen fra FC Midtjylland og Rikke Skov fra Viborg HK, der begge fortsætter på landsholdet trods lønnedgangen. 

Her kan du se tre spillere fortælle, hvorfor de har sagt ja til landsholdet:

Henriette Mikkelsen: Jeg har haft mange gode oplevelser med det landshold

01:55 Luk video

Mette Gravholt: Penge betyder ikke noget

01:51 Luk video

Malene Dalgaard: Jeg er klar til at række hånden frem

01:46 Luk video