Mere regional-tv til Midt- og vestjyder

I dag begyndte flere regionale kommuner, efterskoler og landbruget at sende ugentlige programmer på den nye Kanal MidtVest. Og der bliver noget for enhver smag.

I Viborg har to af kommunens kommunikationskonsulenter fået deres eget lille redigeringsrum (billedet), hvor de hver uge laver et 15 minutters program om kommunen. Men kommunen er ikke de eneste, der fra denne uge springer ud i tv-virksomhed.

Også Skive og Holstebro kommune vil fra denne uge producere udsendelser om f.eks. turisme, uddannelse, erhverv og andre lokale historier.

Desuden byder ugen også på debut til EfterskoleTV og LandTV, der sætter fokus på landbruget.

Sendetiderne for debutanterne ser således ud:

TV Viborg: Mandag kl. 21.15EfterskoleTV: Tirsdag kl. 21.00Holstebro Kommune: Onsdag kl. 21.00Skive Kommune: Onsdag kl. 21.15LandTV: Søndag kl. 21.00

De fleste nyere tv-apparater bør med en stueantenne være i stand til at modtage den nye Kanal MidtVest. Med en antenne i fjernsynet vil mange kunne finde Kanal MidtVest på program 21. Dette kan dog variere, f.eks. hvis man modtager sit tv-signal fra et fællesantenne-anlæg.

Efter et par måneders indkøring er den nye digitale kanal dog nu så udbredt, at det vil være en smal sag for de fleste radio/tv-forhandlere at sørge for, at man kan se den nye kanal.

Kanal MidtVest er iøvrigt helt gratis og indeholder blandt andet også TV/MIDT-VESTs nye kanal Mokka, der sender hver aften fra 20 til 21.

Læs mere her:

Kanal MidtVestTV/MIDT-VEST Mokka


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.