Har du styr på job, bil og bolig? Populært dating-program kommer til Vestjylland

TV 2-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender" kommer snart til landsdelen.

I sidste sæson endte Anders Ingwersen og Emilie Lindevang med at blive kærester.
I sidste sæson endte Anders Ingwersen og Emilie Lindevang med at blive kærester.
Foto: Anders Brohus

Hvis du står og mangler dit livs helt store kærlighed og samtidig er bosiddende i det vestjyske, så kommer der her en helt unik mulighed.

TV 2 og produktionsselskabet BLU har nemlig nu offentliggjort, at de i den 6. sæson af det populære tv-program "Kærlighed hvor kragerne vender" sætter kursen mod Vestjylland, når de endnu engang forsøger at få amorinerne til at blomstre for rullende kameraer.

- I Vestjylland oplever man den samme tendens, som vi ser over hele landet; nemlig at især de unge kvinder tager ind til de større byer. Vi håber, at vi med "Kærlighed hvor kragerne vender", kan være med til at vise, hvor pragtfuldt der i alle dele af Danmark, og at lykken kan gemme sig, hvor man ikke regnede med at finde den, fortæller Mads Volck, der er redaktør i programafdelingen i TV 2 Danmark.

Programmet går i al sin enkelthed ud på, at kvinder fra de større danske byer tager ud, hvor kragerne vender, for at date fire landsbymænd. 

Derfor er jagten nu i første omgang gået ind på at finde de mandlige deltagere, og her er målet at finde mænd mellem 20 og 35 år, der bor i området syd for Limfjorden, vest for Herning og nord for Esbjerg.

- Har du styr på job, bil og bolig, men mangler en kæreste til at dele livet med? Du vil få mulighed for at date en masse skønne kvinder og vise din kommende kæreste, hvad Jylland længst mod vest har at byde på, skriver TV 2 Danmark på sin hjemmeside.

Flere har fundet kærligheden

Det er ikke første gang, at "Kærlighed hvor kragerne vender" besøger landsdelen. I sæson 2 kom programmet til Nordvestjylland, og her mødte TV MIDTVEST Peder Damborg fra Lomborg forud for optagelserne.

Det lykkedes dog ikke ham at finde den helt store kærlighed, men det har det gjort for flere andre gennem de foregående sæsoner. 

- Vi glæder os til at møde en masse skønne unge mennesker og forhåbentligt også få smedet nogle sammen, som vi har haft stor succes med i forrige sæsoner, fortæller Mads Volck fra TV 2 Danmark.

Håbet er at optage programmet i september, og serien forventes at ramme TV 2 I foråret 2025. Du kan melde dig her: https://shortaudition.net/kragerne6.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til kragerne@blu.dk.