Gang i salget af trådløse høretelefoner

Vi er blevet vilde med trådløse hovedtelefoner. Flere elektronikbutikker i Midt- og Vestjylland oplever, at salget er i fremgang.

Flere butikker oplever, at vi danskere køber flere og flere trådløse hovedtelefoner. Noget tyder på, at vi er blevet trætte af den gammeldags ledning, som hovedtelefonerne ellers har været kendetegnet ved.

quoteJeg tror kun, vi har set toppen af isbjerget.

Kenneth Koed Lauritzen, Indehaver af B&O i Herning

- Trådløse hovedtelefoner er noget, vi sælger en del af, og vi sælger mere og mere af det. Det er blevet ret populært, siger Anders Worm, der er afdelingsleder hos Elgiganten i Holstebro.

De seneste par år har Elgiganten hvert år haft en to-cifret vækst på de trådløse hovedtelefoner, men hovedtelefonerne er ikke det eneste ledningsfrie produkt, som midt- og vestjyderne har omfavnet.

I det hele taget oplever man hos B&O i Herning, at ledningsfrie hovedtelefoner og højtalere virkelig har slået igennem på markedet.

- Hvis du kigger på Bang & Olufsens regnskab, så er det, der hedder on-to-go produkter i væsentlig fremdrift, så det mærker vi også i butikkerne. Jeg tror kun, vi har set toppen af isbjerget, siger Kenneth Koed Lauritzen, der er indehaver B&O i Herning.

Flere smartphone-producenter har indenfor de seneste år helt fjernet stikket til hovedtelefoner.

Vi er blevet vilde med trådløse høretelefoner. Det oplever flere elektronikbutikker i landsdelen.